Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-03@05:30:38 GMT

با داروهای تاریخ گذشته چه کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۹۱۰۹۶

‍‍‍‍‍‍

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، با وجود این که داروها نقش موثری برای درمان بیماری‌ها دارند؛ اما در صورتی که دیگر نیازی نداشته باشیم باید برای جلوگیری از خطرات احتمالی به شکل مناسبی برای دور ریختن آن‌ها اقدام کنیم. 

برای دور ریختن داروهای تاریخ گذشته یا مصرف نشده، روش‌های صحیحی وجود دارند که در ادامه می‌خوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دارو‌ها را بدون خرد کردن قرص‌ها و کپسول‌ها، از بسته بندی اصلی خارج کنید و با مواد ناخوشایندی مانند تفاله چای مخلوط کنید، مخلوط را در کیسه پلاستیکی دربسته قرار دهید و سپس داخل سطل زباله بیندازید. مخلوط حاصل را می‌توانید در قوطی حلبی خالی یا دیگر ظروف مشابه بریزید تا از نشت دارو یا ریختن آن به بیرون از سطل زباله جلوگیری شود.

شربت‌ها و سوسپانسیون‌ها را در فاضلاب ریخته و بطری آن‌ را در زباله دان بیندازید. شربت متادون که برای درمان نگهدارنده اعتیاد به مواد مخدر توسط پزشک تجویز می‌شود، بسیار خطرناک است و به هیچ عنوان نباید این دارو را در یخچال و در دسترس کودکان و یا در ظروف مخصوص فرآورده‌های خوراکی و نوشیدنی مانند بطری نوشابه نگهداری کرد؛ چرا که به اشتباه ممکن است خورده شود و موارد مرگ نیز مشاهده شده است. برای انهدام این دارو را باید در فاضلاب ریخت و بطری را پس از آبکشی دور انداخت.

 

بعد از دور انداختن بطری خالی دارو، دستور مصرف روی آن را برای جلوگیری از مصرف نا به جا مخدوش کنید.

تعداد کمی از دارو‌ها هستند که ممکن است ذاتاً خطرناک باشند یا با مصرف تنها یک دوز در فردی که دارو به او تعلق ندارد، کشنده باشند. برای جلوگیری از مصرف این مواد توسط کودکان، حیوانات خانگی یا دیگر افراد، به محض این که دیگر مورد نیاز نباشند، باید سریعاً از طریق فاضلاب دور ریخته شوند.

مانند چسب پوستی فنتانیل که برای تسکین درد مصرف می‌شود و باید به محض خاتمه مدت مصرف (به دلیل این که ممکن است چسب هنوز حاوی مقادیر قابل توجهی دارو باشد) داخل فاضلاب توالت انداخت تا از مسمومیت اتفاقی با آن جلوگیری شود.

 

چنانچه شرکت سازنده دارو، روشی را برای معدوم سازی دارو روی بسته بندی آن ذکر کرده باشد، باید بر اساس آن عمل کنید. دارو‌های خود را به دوستانتان ندهید؛ چرا که پزشک بر اساس سابقه بیماری دارو را برای شما تجویز کرده و دارویی که برای شما موثر بوده است، چه بسا برای دیگری خطرناک باشد.

در داخل اسپری دارو‌های استنشاقی که جهت درمان بیماری‌هایی مانند آسم و بیماری انسدادی ریوی موجودند، موادی به نام پروپلانت وجود دارند؛ این مواد گاز‌های بی اثری مانند کلرو فلوروکربن هستند که به عنوان حامل دارو محسوب می‌شوند و آزادسازی آن‌ها منجر به صدمه به لایه ازون خواهد شد.

از سال ۲۰۱۳ مقرر شده است که این ماده با ترکیبات دوستدار محیط جایگزین شود؛ پوکه این اسپری‌ها در صورتی که سوراخ شوند و یا داخل آتش و یا کوره زباله سوز قرار گیرند، می‌تواند خطرناک باشد. نحوه صحیح انهدام این پوکه‌ها را از سیستم بازیافت زباله می‌توان جویا شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند لینک کوتاه لینک کپی شد کیسه پلاستیکی مصرف دارو سطل زباله داروها فاضلاب توالت شربت‌ها اخبار مرتبط این دارو ها را نباید با هم خورد! داروهای تاریخ مصرف گذشته را چکار کنیم؟ سرنوشت دارو در بدن چه می شود؟! عوارض داروها بر سلامت دهان و دندان کارهایی که نباید با معده خالی انجام داد تاکید بر ایجاد زیرساخت های فنی برای اصالت سنجی دارو ارسال نظر

قیمت مسکن صرافی ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۰ آخرین خبر ها با داروهای تاریخ گذشته چه کنیم؟ ​هر توافق آمریکا با ایران فاجعه بار است ​آخرین وضعیت مذاکرات وین به روایت مقام کاخ سفید سومین موج شیوع طاعون نشخوار کنندگان کوچک در البرز عرضه محدود شکر با قیمت مصوب قیمت خودروهای فردا + جدول قیمت کامل (۲۹ بهمن ۱۴۰۰) سحابی گل رز شکفته + عکس استقرار اسکادران f-۳۵ در آلمان توسط آمریکا اخراج دیپلمات های آمریکا انتخاب ما نبود ریزش شدید بازار رمزارزها / بیت کوین در یک قدمی سقوط به کانال ٤٠ هزار دلاری منظره ای در اسکاتلند که تنها در فیلم‌ها دیده‌اید + عکس قیمت برنج شکسته کیلویی چند؟ (جدول) توقف بارسلونا در نیوکمپ و شکست سنگین دورتموند مقابل رنجرز طارمی مقابل لاتزیو نیمکت نشین شد + عکس روشی برای توقف ریزش موی تیروئیدی غذاهایی که برای رفع مشکلات گوارشی موثرند رفلاکسی ها این مواد غذایی را نخورند! معجزه آلو برای استخوان این دارو ها را نباید با هم خورد! علت دندان قروچه چیست؟ این خودرو ۱۰۰ میلیون ارزان شد! + جدول قیمت کامل (۲۸ بهمن ۱۴۰۰) قیمت خودروهای اس دبلیو ام + جدول قیمت کامل (۲۸ بهمن ۱۴۰۰) اتهام انگلیس به روسیه برای جنگ افروزی در اوکراین چرا بعد از ایستادن دچار سرگیجه می شویم؟ روشی آسان برای آرامش اعصاب! مقام آمریکایی به نیویورک تایمز: پیشرفت واقعی در مذاکرات وین حاصل شده است نسخه ای فوری برای تخلیه و پاکسازی روده ها! تمام آنچه باید قبل ایمپلنت بدانید! ثبت تصایر جدید از قمر سیاره مشتری توسط ناسا شاسی بلند بی وای دی چند؟ + جدول قیمت کامل (۲۸ بهمن ۱۴۰۰) نماینده چین در وین: چند روز آینده مذاکرات حیاتی خواهد بود محدودیت فروش اینترنتی بلیت اتوبوس در آستانه نوروز/ مداخله نهاد ناظر تا کجا ادامه دارد؟ میزان مجوز‌های درخواستی از غذا و دارو مشخص نیست قیمت جدید خودروهای تویوتا + جدول قیمت کامل (۲۸ بهمن ۱۴۰۰) قابلیت جدید واتساپ برای پیام های صوتی ایستگاه فضایی بین المللی به زمین سقوط می کند؟ اولیانوف: هنوز برای نهایی کردن متن نهایی توافق به زمان نیاز داریم قیمت خودروهای هن تنگ + جدول قیمت کامل (۲۸ بهمن ۱۴۰۰) توییت سخنگوی وزارت خارجه در مورد گزارش رویترز از سند توافق کدام کشورها بیشترین مدال طلای المپیک زمستانی را بردند؟ عزل عزیزی‌خادم اردیبهشت به رای مجمع گذاشته می‌شود مذاکره مستقیم یا غیرمستقیم؛ مساله این است هزینه اقامت در هتل های ۵ ستاره دبی چقدر تمام می شود؟ + جدول مزیت‎ های چای و قهوه بر سلامتی نورنیوز خبر رویترز مبنی بر دسترسی به سند توافق را تکذیب کرد پیکاپ کاپرا در بازار چند؟ + جدول قیمت کامل (۲۸ بهمن ۱۴۰۰) رایزنى هاى اقتصادى ایران همزمان با مذاکرات وین هرگز زمان دقیق حمله به اوکراین را مشخص نکرده بودیم تشکیل جلسات برای آخرین پیشنهادات‌ و توافقات در وین پیش بینی قیمت طلا و سکه برای ۳۰ بهمن/ افسار قیمت سکه به دست انس جهانی افتاد بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی ال جی گوشی اپل، آیفون گوشی آنر DokwxNAm2RGmAAYq(1)-svg حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کیسه پلاستیکی مصرف دارو سطل زباله داروها فاضلاب توالت شربت ها جدول قیمت کامل داروهای تاریخ ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ دارو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۱۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمت راست سرتان درد می‌کند؟ این چند روش را امتحان کنید

آفتاب‌‌نیوز :

تجربه نشان داده که سردرد‌های شدید بیشتر در سمت راست سر بروز می‌کند؛ این سردرد‌ها با هر منشائی که باشد، علایم مشخص دارد مثل اختلال در بینایی و شنوایی، سردرد و دندان درد و حتی گاهی با تهوع نیز همراه می‌شود.

سردرد یکی از فراگیرترین مشکلات جسمانی در جهان به شمار می‌رود که اختلال در عملکرد عصب‌های مغز از علل عمده بروز سردرد‌های سمت راست سر است.

گاهی هم عوارض جانبی دارو‌ها سرمنشاء این درد می‌شود به طوری که حتی مصرف بیش از حد دارو‌های مسکن نیز می‌تواند عامل آن باشد؛ پزشکان استامینوفن، آسپیرین و ایبوپروفن را مهمترین مسکن‌هایی می‌دانند که عامل بروز سردرد در سمت راست سر می‌شوند. این مسکن‌ها که اغلب برای درمان میگرن کاربرد دارند، اگر بیش از ۱۰ روز در ماه مصرف شوند خود به محرک سردرد تبدیل می‌شوند.

از دیگر دلایل بروز سردرد در سمت راست سر می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

آلرژی‌ها

متورم شدن رگ‌های مغز

خستگی مفرط

ضربه به سر

عفونت، از جمله سینوزیت

نوسانی شدن قند خون به دلیل برنامه غذایی نامتعادل

کشیدگی و یا سفت شدن عضلات گردن

تومور‌های مغزی

انواع سردرد

حدود ۳۰۰ نوع سردرد شناخته شده که عامل ۹۰ درصد آن‌ها هنوز ناشناخته است؛ از مهمترین سردرد‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱- میگرن

سردرد‌های میگرنی از نوع سردرد‌های ضربان دار بوده که با علائمی، چون تاری دید، تهوع، حساسیت به نور، حساسیت به صدا، استفراغ همراه هستند.

۲- سردرد‌های خوشه‌ای

این نوع سردرد‌ها شیوع بسیار کمی در جمعیت دارند، اما شدید و آزاردهنده بوده و به صورت دوره‌ای ظاهر می‌شوند. معمولاً درد به‌صورت متمرکز و در اطراف چشم‌ها بروز می‌کند. علاوه بر این ممکن است درد به بخش‌های دیگری از سروصورت و گردن نیز سرایت کند.

سردرد‌های خوشه‌ای بیشتر در مردان بروز می‌کند. محرک‌هایی مثل سیگار کشیدن، مصرف الکل و سابقه خانوادگی سردرد‌های خوشه‌ای از علت‌های اصلی بروز این نوع سردرد‌ها محسوب می‌شوند.

۳- سردرد‌های عصبی یا تنشی

سردرد‌های عصبی بسیار شایع هستند به طوری که ۷۵ درصد مردم آن را در طول زندگی خود تجربه می‌کنند. این سردرد‌ها معمولاً امکان بروز در هر دو طرف سر را دارند، اما در برخی افراد تنها یک‌طرف سر تحت تأثیر قرار می‌گیرد. درد‌های مبهم در دو طرف سر و یا تنها یک طرف، حساس شدن پوست سر، سفت شدن و گرفتگی عضلات شانه و گردن و احساس فشار در دو طرف سر و پیشانی از مهمترین علایم آن است.

عواملی که سردرد سمت راست را تشدید می‌کند

استرس و فشار روانی، خستگی بیش‌ازحد، حذف وعده‌های غذایی، مشکلات عضلانی به‌ویژه در ناحیه گردن، عفونت و آلرژی و مصرف نادرست دارو‌ها و خوددرمانی از مهمترین عواملی هستند که سردرد سمت راست را تشدید می‌کنند.

استفاده نادرست و نابجا از بعضی دارو‌ها برای درمان سردرد، به تشدید سردرد منجر می‌شود. سردرد‌های ناشی از مصرف نادرست دارو‌ها عامل ۵ درصد از سردرد‌های ثانویه است سردرد‌های ناشی از مصرف نابجای دارو‌ها معمولاً پس از بیدار شدن از خواب شدیدتر هستند.

چند راهکار برای کاهش سردرد سمت راست

پرهیز از غذا‌های حاوی هیستامین 

نوشیدن مقدار کافی آب

افزایش منیزیم غذایی

استراحت به مقدار کافی

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته
  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید
  • سمت راست سرتان درد می‌کند؟ این چند روش را امتحان کنید
  • توهین دو وزیر به خرد بدنه دارویی نظام‌سلامت
  • عین‌اللهی: با اولویت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کمبود دارو را جبران می‌کنیم
  • قیمت خودرو امروز ۱۲ اردیبهشت +جدول
  • هشدار رئیس مجلس نسبت به ابهامات موجود در مورد یارانه دارو/ مبلغ 74 همت نمی‌تواند باعث کنترل قیمت و بازار دارو شود/ دولت برای کنترل قیمت بازار دارو 180 همت در نظر بگیرد
  • هشدار قالیباف درباره تامین ارز دارو /بودجه شرکت های دولتی و طرح های اعتبارات عمرانی تصویب شد
  • رتبه‌بندی داروخانه‌ها بر چه اساسی است؟
  • قیمت خودرو امروز ۱۱ اردیبهشت +جدول